ON-Line Class

Apa itu LMS atau Kelas On Line?

Kelas secara On Line atau LMS adalah Learning Management System 100% dalam Bahasa Malaysia mudah faham. LMS kami adalah teknologi Webinar Jepun yang terkenal di Jepun, Asia Tenggara dan Eropah. V-Cube di gunakan oleh kebanyakan syarikat besar untuk pekerja mereka untuk mendidik pergurusan dalaman untuk sebuah organisasi. Di Malaysia AirAsia dan perbankkan menggunakan system Vcube sebab mudah dan menjimatkan kos dalam urusan pembelajaran. Ebooktermurah adalah syarikat pertama di Malaysia yang menggunakan Vcube untuk mengajar para usahawan web ecommerce yang berada jauh dan boleh belajar on line 24/7 pada setiap hari.

Bagaimana untuk menggunakan LMS?

1. Selepas buat pembayaran, pihak kami akan menghantar Login dan Password bagi setiap peserta untuk masuk dan terus belajar menggunakan video HD format yang jelas dan berkualiti tinggi. Video yang dirakamkan dengan teknologi Green Screen yang lengkap dengan slide presentation yang terbahagi pada 9 module yang berasingan. 

2. 9 -Module yang telah di susun untuk anda belajar secara berasingan.

3. Selepas habis semua module, kami sediakan Kuiz untuk menguji kefahaman anda. Anda boleh email pada kami jika ada sebarang soalan selepas kelas on line.

4. Sijil Penyertaan dan Slide Kelas yang boleh di ulang baca tanpa had.

5. Trial Hosting cubabina.com akan disediakan dengan Login dan password untuk anda mencuba download Web Ecommerce, create email, back up dan lain-lain.


Selamat belajar dan semoga anda berjaya bina web ecommerce anda.

Terima kasih.

Admin